Ey Ti

Player, Human, Monk, Way of the Shadow

Description:

262AE4B900000578-0-image-a-39_1425104274292.jpg

Bio:

Ey Ti е подхвърлено дете – едно от многото сирачета, оставени след поредния катаклизъм в Neverwinter. Като малък е бил прехвърлян от сиропиталище в сиропиталище, и истинското му име се е изгубило някъде сред списъците с деца. Никой, включително той, не го помни. Хората винаги са се обръщали към него с „Ей, ти!”, така че възприел израза като личното си име.
Когато поотраснал при всяка възможност бягал от сиропиталището и живеел на улицата. Спял в сеновали, обори и изоставени сгради, и се събирал с други улични гаменчета и дребни престъпници. Покрай тях бързо се научил да краде каквото му е нужно, да бяга при първата следа от опасност, и най-важното – никога да не се доверява на никого. Правилото на улицата било „Всеки за себе си” и неведнъж му се случвало да бъде лъган, предаван и изоставен от така наречените си”другари”.
С годините Ey Ti се научил да разчита потока на живот в града и да го следва. Винаги знаел откъде да избяга и къде да се скрие, и как най-бързо да стигне там, където иска. Започнал да разчита на бързината и ловкостта си за всичко. Понеже рядко имал в себе си нещо повече от дрехите на гърба си, се научил да се бие с ръце и крака, и да използва подръчни средства за всичко останало.
Желаейки да почне да припечелва малко повече от нищо, започнал да работи като куриер и вестоносец из Невъруинтър, възползвайки се от знанията си за града и бързината си. Работата започвала да потръгва, докато един съдбовен ден дребен благородник от града не го наел за привидно невинна доставка на писмо. Докато го носел, Ey Ti бил пресрещнат от група наемници на Zhentarim, които предложили да купят писмото за десет жълтици – повече пари отколкото Ей Ти бил виждал в живота си дотогава. Той се съгласил, без обаче да знае, че писмото съдържало важна информация, свързана с безопасността на Neverwinter. Когато се разбрало какво е направил, по петите му веднага били пуснати патрули. В отчаян опит да напусне града възможно най-бързо, той се наел като бодигард за кервана на джуджето Gundren Rockseeker, заедно с няколко други подозрителни личности.
Ey Ti e нисък, набит, млад мъж, със светла кожа, рошава черна коса и бледи сиви очи, които непрекъснато се стрелкат неодобрително по хората край него. Често изказва мненията си, които в повечето случаи са лоши, за всичко и всички, и постоянно се кара с тези, които не се опитват като него да постигат целите си по възможно най-прагматичния начин. Ey Ti има скромни мечти – иска богатство, хубав дом, където да живее необезпокояван, и да докаже, че е способен на много повече от това, което уж му е била отредила съдбата.
Заедно спасяват Фандалин и се преборват с “Черният паяк”. След откриването на книгата “Тайната на производство на дървени дилдота” той се вманиачава и става занаятчия. Опасва цялото имение Трансендънс с капани и си създава фабрика за дилдота. Изолира се от другите играчи и те спират да получават вести за него. При нападението на гноловете имението избухва в пламъци. Amadeus се опитва да се свърже с Ey Ti, но без успех. Към настоящият момент съдбата на монка е неясна.

STATUS: UNKNOWN

Ey Ti

The Betrayal of Halia Thornton Arteglam